TilbakeOppskrifter og kostrådGlutenfri mat Glutenfri mat BlomkålspizzaÅ spise glutenfritt trenger ikke være kjedelig. Denne gode blomkålspizzaen er en sikker vinner hos de fleste, og passer bra til lunsj, middag eller hvorfor ikke som forrett i selskap eller på fest? For å øke fibermengden i pizzaen, har Johanna lagt til 1 ts Husk magebalanse Basic i deigen. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicLes mer IngredienserPizzabunn1/2 dl parmesan1/2 revet mozzarella200 g revet blomkål1/2 ts oregano1/2 ts paprikapulver1/2 ts salt1 ts Husk Magebalanse Basic2 eggTopping Tomatsaus2 skivede sjampingjonger2 skivede tomater AspargesEt par delte oliven2 dl parmesan1/2 (1dl) mozzarella Ruccola RødløkSlik gjør du:Sett ovnen på 250 graderRiv blomkålen fint i en food prosessor eller rivjernBland blomkålen med revet ost, egg, Husk og krydderBre ut 3 mindre pizzaer, eller lag en stor, på bakepapir. Bruk gjerne en slikkepott eller en skje for å lage pizzabunnene jevne og fineForstek i ovnen i ca 15 minutter eller til den har fått en fin fargeLa pizzaene hvile litt og spre utover saus, sopp, oliven, tomater, asparges og ostStek i ovnen ca 12-15 minutter. Hold et øye med pizzaen så den ikke brenner segTopp de ferdige pizzaene med litt ruccola og rødløkSpis og nyt!Oppskrift av Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: