TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap FODMAP glutenfri pai med ananasDenne gode FODMAP glutenfrie paien er også helt laktosefri og kan tilberedes raskt, noe som er perfekt når det kommer uventende gjester. Gjestens mage vil bli glad fordi kaken er tilsatt Husk Magebalanse basic! Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicHUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen.Les mer IngredienserPaideig2,5 dl rismel2 ts bakepulver80 ml ananasjuice (fra konserveringsboksen)¾ dl kokosolje nøytral (eller med smak om du liker det)1 dl rørsukker1 ts Husk Magebalanse basicAnanasfyll2 dl laktosefri crème fraîche2 dl rørsukker1 klype vaniljesukker500 g konservert ananas1 stk eggTil servering Laktosefri is eller laktosefri fløteSlik gjør du:Sett ovnen på 180 graderBland alle ingrediensene til deigen med en stavmikserSmør en form (20 cm diameter) og trykk deigen ut, hjelp til med hendene slik at den fordeles jevntBland fyllet og rør ordentlig rundtHell ananasblandingen over paideigen og stek 40 minutter i ovnenServer gjerne med litt laktosefri fløte eller vaniljeis Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: