TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap FODMAP oppskrift: Glutenfrie havrerundstykker med squash og hasselnøtterDisse rundstykkene tar kort tid å lage, da de ikke trenger å heve. Takket være squashen blir rundstykkene veldig saftige, og med hasselnøtter får de en herlig knasende tekstur. Rundstykkene er som best når de er nybakt, men de kan også fryses for å tines opp senere. For å gjøre magen ekstra glad har vi blandet inn litt Husk Magebalanse Basic. Oppskriften holder til 8 rundstykker. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicHUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen.Les mer Ingredienser7 dl havregryn, glutenfri ved cøliaki1 ts bikarbonat1 ts bakepulver1/2 ts salt2 stk egg1 ts Husk Magebalanse Basic2.5 dl laktosefri kulturmelk2 dl revet squash1 dl hakkede hasselnøtter Sesamfrø til toppingSlik gjør du:Sett ovnen på 250 grader.Visp eggene luftige med elvisp.Bland havregryn, salt, revet squash, Husk, hakkede hasselnøtter, bakepulver og bikarbonat i en annen skål.Hell over eggeblandingen og bland inn kulturmelken.Form rundstykkene med hjelp av en skje og lett ut på et stekebrett med bakepapir.Topp med sesamfrø.Stek rundstykkene i ovnen ca 10-12 minutter. Ta dem ut når de har fått en fin farge.Server de nystekte rundstykkene med noe godt pålegg.I samarbeid med Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: