TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap FODMAP oppskrift: Glutenfritt frøknekkebrød med quinoaDette knekkebrødet er utrolig enkelt å slenge sammen. Takket være quinoaen inneholder det mye protein og passer derfor bra som mellommåltid både før og etter en treningsøkt. For å gjøre knekkebrødet med fiberrikt, har vi brukt Husk Magebalanse Basic. Server gjerne knekkebrødet med noe godt pålegg, eksempel egg og ost. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicHUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen.Les mer Ingredienser1 dl ukokt quinoa1 dl gresskarfrø1dl sesamfrø1 dl maismel1/2 dl rapsolje2 dl kokende vann1/2 ts salt1/2 ts Husk Mage Balanse BasicSlik gjør du:Sett ovnen på 150 grader.Bland sammen alle tørre ingredienser inklusive Husk.Tilsett kokende vann og olje. Rør rundt ordentlig.Legg deigen på bakepapir på et stekebrett.Fordel den jevnt utover med hjelp fra enda et bakepapir som du legger over deigen.Stek knekkebrødet i ovnen i ca 1 time. Hold øye med det så det ikke brenner seg.Bryt det i biter.Server knekkebrødet med valgfritt pålegg og nyt et sunt og godt knekkebrød!I samarbeid med Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: