TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap FODMAP oppskrift: Kokos og sjokolademousse med havsalt og bringebærEn kombinasjon av kokos, sjokolade, havsalt og bringebær blir sjeldent feil. Dette er en dessert som du lager på bare noen få minutter, derimot må den stå i kjøleskapet i noen timer for å sette seg før den kan spises. I henhold til FODMAP-dietten regnes bare 1 dl kokosmelk som «Low FODMAP», derfor blir det litt til overs – da pakken inneholder 2,5 dl. Ett tips er å helle resten av kokosmelken i en grøt eller annen matrett for å få en herlig touch av kokos. Denne sjokolademoussen er veldig god! Oppskriften holder til 2 porsjoner. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: Ingredienser2 dl kremet kokosmelk100 g mørk sjokolade med havsalt2 stk eggeplommer Kokosflak, bringebær og en klype havsalt til garnityrSlik gjør du:Kok opp kokosfløte med eggeplommene og bryt deretter opp sjokoladen, ha den i. Små biter sjokolade smelter raskt.Rør rundt til sjokoladen er helt smeltet.Hell opp i 2 porsjonsskåler og oppbevar i kjøleskapet et par timer til den har stivnet.I samarbeid med Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: