TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap FODMAP oppskrift på bakt potet med tunfiskmiksBakt potet er en ekte klassiker som kan variere en hel del i forhold til hva slags topping eller tilbehør man velger. Denne tunfiskmiksen er veldig enkel å blande, og istedenfor vanlig løk, inneholder den vårløk som er mye mildere og snillere for magen. Ved å ha i Husk Magebalanse basic i røren blir den mer fiberrik uten at smaken endrer seg. Oppskriften holder til 4 porsjoner og er perfekt til lunsj eller middag! Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicHUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen.Les mer Ingredienser4 stk bakepoteter4 dl laktosefri crème fraîche2 bokser tunfisk2-3 stk vårløk (den grønne delen er FODMAP vennlig)Ca 10 cm agurk1 stk tomat1,5 ss tørket eller fersk dill Salt Pepper Smør1 ts Husk Magebalanse basic Sitron eller grønnsaker til toppingSlik gjør du:Sett ovnen på 225 graderLegg potetene på et stekebrett med aluminiumsfolieSkjær et kryss i hver potet med en knivLa potetene være i ovnen i ca en time. Kjenn etter så den er myk når du tar de utI mellomtiden som potetene er i ovnen, lager du tunfiskmiksen. Skjær agurk, løk og tomat i mindre biterBland sammen alle ingrediensene i en skål. Bland inn Husk Magebalanse basic i miksenSett skålen med miksen inn i kjøleskapetServer potetene med smør, litt salt og topp med tunfiskmiksen og grønnsaker Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: