Tilbake Oppskrifter og kostråd Fodmap Fodmap FODMAP oppskrift: Sjokoladeboller med touch av appelsin De vanlige klassiske sjokoladebollene har nok ingen gått glipp av, men har du smakt sjokoladeboller med touch av appelsin? Sjokoladebollene kan gjøres veganske ved å bytte ut smør med margarin eller kokosolje. I stedet for å bruke raffinert sukker har vi søtet sjokoladebollene med kokossukker og lønnesirup. Kaffegjestene dine kommer garantert ikke til å merke at disse sjokoladebollene inneholder litt ekstra fiber – takket være Husk Magebalanse Basic. Oppskriften holder til ca 8 boller. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse Basic HUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen. Les mer Ingredienser 100 g laktosefritt smør/margarin eller 1 dl kokosolje1 ss kokossukker1 ss lønnesirup3 dl havregryn, glutenfritt ved cøliaki1 stk appelsin, 3 ss appelsinjuice og 1 ts revet appelsinskall2 ss sterk kaffe2 ss kakao1 klype vaniljepulver Kokos å rulle i Litt revet appelsinskall til garnityr1/2 ts Husk Magebalanse Basic Slik gjør du: Bland smør/margarin/kokosolje med havregryn, kaffe, kakao, Husk, vanilje, lønnesirup og kokossukker. Riv appelsinskall og press i saft fra appelsinen – legg appelsinskallet i deigen. Rull bollene, dypp i kokos og riv over litt appelsinskall som garnityr. I samarbeid med Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: