TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap FODMAP oppskrift: Spinatsuppe med halve egg og gressløkDenne fantastisk gode spinatsuppen kommer ikke til å skuffe deg. Takket være spinaten og egget inneholder den både mye jern og protein. For å gjøre suppen mer mettende og fiberrik anbefaler vi å legge til 1 ss Husk magebalanse Basic før servering. Spis gjerne suppen med noen godt glutenfritt knekkebrød. Oppskriften holder til 4 porsjoner. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicHUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen.Les mer Ingredienser500 g hakket frossen spinat2 ss hakket gressløk1 ss laktosefritt smør/margarin2 ss potetmel3 ss grønnsaksfond fra Bond, den er uten løk1 dl laktosefri matfløte eller havrefløte1/2 ts salt1 liter vann1 krm hvit pepper1 krm svart pepper1 ss Husk Mage Balanse Basic4 stk eggSlik gjør du:Kok opp vann, buljong og spinat.Tilsett potetmel og smør/margarin.La det koke under lokk i ca 10 minutter.Kok egg samtidig i ca 8 minutter.Tilsett matfløte og krydder til suppen.Smak til suppen og se om det trengs mer krydder.Avslutt med å tilsette Husk og rør rundt ordentlig.Server spinatsuppen med halve egg og noe godt glutenfritt brød/knekkebrød.I samarbeid med Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: