TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap FODMAP vegetaroppskrift på suppeEn veldig god vegetarisk suppe laget av squash som passer både til lunsj, forrett eller middag. Siden den ikke inneholder løk, buljong eller hvitløk (kun hvitløksolje), har vi brukt urter og andre krydder for å få en god smak. For å gjøre suppen med fiberrik, anbefaler vi å tilsette 1 ts Husk Magebalanse basic like før servering. Rør godt. For å gjøre måltidet mer mettende, anbefaler vi å servere glutenfritt knekkebrød til suppen. Oppskriften holder til 4 porsjoner. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicLes mer Ingredienser2 stk vårløk (grønn del)2 stk squash0,5 dl revet parmesanost4 ss hvitløksolje (finnes i butikker med stort utvalg, ellers kan olivenolje brukes)1 dl laktosefri matfløte1 neve hakket persille (tørket går fint, 2 ts)1 neve hakket basilikum (tørket går bra, 2 ts)1 ss tørket ramsløk (Santa Maria – kan eventuelt byttes ut med fersk gressløk)8 dl vann Salt Pepper Hvitpepper½ dl pinjekjerner til servering1 ts Husk Magebalanse basicSlik gjør du:Høvle eller skjær squash i mindre biter. Hakk vårløkenSpar noen biter squash til garnering av suppenStek squashen og vårløken i hvitløksoljen (eller olivenolje) i en kjeleTilsett basilikum, persille, ramsløk og vannLa suppen koke på svak varme i ca 20 minutterI mellomtiden steker du squashen som er til overs så den får en fin fargeTilsett pinjekjernene i stekepannen bare noen minutter så de blir ristetBland suppen med en stavmikser og tilsett deretter matfløteLa den koke noen minutter og smak til med salt, pepper og hvitpepperTilsett Husk Magebalanse basic og rør rundtPynt suppen med pinjekjerner og den stekte squashen Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: