TilbakeOppskrifter og kostrådGlutenfri mat Glutenfri mat Glutenfrie bananpannekaker med cottage cheeseFinnes det noe bedre enn å starte dagen med pannekaker? Disse pannekakene inneholder ikke mel, men i stedet basert på cottage cheese, havregryn, banan og egg. En super god kombinasjon som gjør at du holder deg mett lenge, ettersom pannekakene inneholder mye protein. Bruk gjerne en teskje Husk magebalanse Basic i deigen, så får du til og med masse bra fiber som tarmene dine kommer til å sette pris på. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicHUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen.Les mer IngredienserPannekaker1 banan1 egg2,5 dl glutenfritt havregryn200 g cottage cheese1/2 ts vaniljepulver1 ts Husk Magebalanse Basic Kokosolje eller smør til stekingTopping Bringebær Syltetøy KokoschipsSlik gjør du:Bland banan, egg, havregryn, cottage cheese, Husk og vaniljepulver i en mikser, eller med stavmikserStek flere mindre pannekaker på middels varme til de får en fin farge. Snu og stek på andre sidenServer pannekakene med for eksempel bringebær, valgfri syltetøy og litt kokoschipsOppskrift av Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: