TilbakeOppskrifter og kostrådFiber Glutenfri mat Glutenfrie daddelbollerSøte, bløte boller som får en lekker gyllen farge når du baker de. Bollene kan nytes til frokost og er også fantastiske til barnebursdag. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: Tips: les mer om FiberHUSKLes mer IngredienserCa. 16 stk.4 ss. FiberHUSK100 g havremel100 g rismel200 g fullkornsrismel200 g bokhvetemel2 dl glutenfri havregryn1 dl dadler2 ss. honning1 ts. salt8 dl melk50 g gjærFremgangsmåte– Varm melken til den når kroppstemperatur og oppløs så gjæren i melken. – Tilsett så honning, dadler og til slutt de tørre ingrediensene. – Om du har en kjøkkenmaskin kan du sette den på dets laveste hastighet og la den blande ingrediensene i 10 minutter. – Dekk til deigen og sett den til side for heving i 2 timer. – Form deigen til 16 boller ved å væte hendene og trille boller i hendene. La bollene etterheve på stekebrettet i ca. 30 minutter. – Bollene bakes ved 180 grader i 45 minutter.Tips: Dadlene kan byttes med rosiner, tørket aprikos eller lignende. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: