TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap Low FODMAP brød: Glutenfrie rundstykkerDette er en smakfull low FODMAP oppskrift på rundstykker med bokhvete, havre og gulrøtter Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: FiberHUSKLes mer IngredienserRundstykker25 g gjær5 dl bokhvetemel1 stk finrevet gulrot3 dl kjøleskapskald laktosefri melk, plantebasert melk kan brukes2 ss rapsolje1 ts salt1 dl havregryn2 ss fiberhusk2 ss lønnesirup Solsikkefrø og gresskarfrø som garnityrDette er en smakfull low FODMAP oppskrift på rundstykker med bokhvete, havre og gulrøtter. Passer perfekt som frokostrundstykker. Bak og nyt!Slik gjør du:Dryss gjæren i en haug. Tilsett melk og bland sammen til gjæren har løst seg oppTilsett honning, salt, revet gulrot, olje, havregryn og bokhvetemel. Bland sammen ordentlig og tilsett deretter fiberhuskBland deigen med en bakemaskin eller elvisp i ca 5 minutter. Legg et kjøkkenhåndkle over deigen og la den heve i 45 minutterRull boller av deigen, velg selv om du ønsker 8 små eller 4 storeLegg bollene på bakepapir på et stekebrett. Pensle rundstykkene med litt vann og solsikkefrø/gresskarfrøLa rundtstykkene heve ytterligere 30 minutter under et kjøkkenhåndkleStek deretter rundtstykkene i 250 grader i 8-12 minutter. La de hvileNyt de gode rundstykker, de er til og med saftige dagen etterI samarbeid med @Magiskmat.nu – Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: