TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap Low FODMAP brød: Glutenfritt maisknekkebrødEn god og sprø oppskrift på Low FODMAP maisknekkebrød. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: FiberHUSKLes mer IngredienserMaisknekkebrød2 dl maismel1 dl solsikkefrø1 dl sesamfrø1 ts gurkemeiekrydder1 krm salt1/2 dl olivenolje2 dl kokende vann1 ts havsalt1/2 ts fiberhuskDette er en oppskrift på low FODMAP knekkebrød. Det glutenfrie maisknekkebrødet med gurkemeie er utrolig sprøtt og godt, og er skånsomt for magen din. Oppskriften holder til 1 brett. Tilbered og nyt!Hva er FODMAP? Det kan du lese mer om her!Slik gjør du:Start med å sette ovnen på 150 graderBland alle de tørre ingrediensene og hell deretter på kokende vann og olivenolje, bland altSpre ut deigen tynt på bakepapir og topp med havsalt, et tips kan være å legge et lag med bakepapir over også – slik at det utspredningen av deigen blir mykt og tyntstek i ovnen i ca 1 time på 150 grader, hold et øye med det slik at du ser om det blir ferdig tidligereta ut knekkebrødet, la det hvile og bryt opp i store biter. Spis med smør og noe godt pålegg. Hvorfor ikke med smør, egg, havsalt og litt gressløk?I samarbeid med @Magiskmat.nu – Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: