TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap Low FODMAP middag: Laks med ovnsgrønnsakerDenne FODMAP laksen med tagliatelle og fetaostkrem smaker fantastisk! Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicHUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen.Les mer IngredienserLaks4 stk laksefilet, eller flere avhengig av appetitt1 skvett soya1 stk limeLitt salt og pepperEn klype chiliflakGrønnsaker1 stk aubergine2 stk rød paprika1 stk gul paprikaSmak til med olivenoljeSmak til med havsaltSmak til med svart pepperFetaostkrem1 boks laktosefri creme fraiche1 pakke fetaost1/2 ts Husk Magebalanse BasicLitt hakkede ferske urter, eksempel timian og oreganoSmak til med salt og pepperPasta4 porsjoner glutenfri tagliatelleLow FODMAP middag slik den skal smake! Denne FODMAP laksen med tagliatelle og fetaostkrem smaker fantastisk! Oppskriften holder til 4 porsjoner. Lag og nyt!Slik gjør du:Sett ovnen på 175 graderskjær aubergine og paprika i skiver og legg i en ildfastform. Strø over havsalt, drypp olivenolje over og putt formen inn i ovnenhold et øye med grønnsakene og rør rundt nå og da. De skal være i ovnen til de er myke og fått en fin farge. Det tar ca 45 minutter avhengig av ovn.legg laksefiletene i en skål og hell på en skvett soya, presset lime, salt, pepper og litt chili flak. La det stå litt i kjøleskapet.mos fetaost og bland med en boks creme fraiche, Husk Magebalanse, svart pepper, salt og litt hakkede urterkok pastaen etter instruksjonene på pakkenmens pastaen koker steker du laksen til den har fått en fin farge og er gjennomstektserver de ovnsbakte grønnsakene med laks, tagliatelle, fetaostkrem og strø på litt ferske urterI samarbeid med @Magiskmat.nu – Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: