TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap Low FODMAP oppskrift: Grønnkålsalat med geitostEn smakfull low FODMAP oppskrift: salat laget med grønnkål, quinoa, blåbær, valnøtter toppet med sitroneddik. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicLes mer IngredienserSalat2 porsjoner quinoa1 pakke blåbær1 stk geitost1,5 dl hakkede valnøtterEtt par tyttebær til topping - valgfrittSmak til med OlivenoljeSmak til med HavsaltSmak til med SitronsaftSmak til med PepperSitroneddik0,25 dl rapsolje1 ss sitronsaft1 ss vann1,5 ss hvitvinseddik1 ts Husk Magebalanse Basic1 klype saltDette er en low FODMAP oppskrift på en salat laget med grønnkål, quinoa, blåbær, valnøtter toppet med sitroneddik. NAM! Om du leter etter et sunt og vegetarisk alternativ på lunsj eller middag – test dette! Oppskriften holder til 2 porsjonerSlik gjør du:Kok 2 porsjoner quinoa etter anvisningen på pakken. La den kjøle seg ned, eller skyll i kaldt vann i et dørslagSkyll grønnkålen i litt varmt vann og drypp deretter på litt olivenolje, presset sitron og havsalt. Masser grønnkålen med kjærlighet i noen minutter for å få frem en god konsistens og smakRist valnøttene i en varm stekepanne noen minutter. Strø over litt saltBland sammen ingrediensene til eddikenRør sammen grønnkålen, quinoa, blåbær, valnøtter og smul geitosten i en fin skålHell over eddiken. Topp gjerne med noen tyttebær eller urter som garneringI samarbeid med @Magiskmat.nu – Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: