Tilbake Oppskrifter og kostråd Fodmap Fodmap Low FODMAP oppskrift: Grønnkålsalat med geitost En smakfull low FODMAP oppskrift: salat laget med grønnkål, quinoa, blåbær, valnøtter toppet med sitroneddik. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse Basic HUSK Magebalanse er laget av naturlig fiber, er tarmregulerende og bra for fordøyelsen. Les mer Ingredienser Salat 2 porsjoner quinoa1 pakke blåbær1 stk geitost1,5 dl hakkede valnøtterEtt par tyttebær til topping - valgfrittSmak til med OlivenoljeSmak til med HavsaltSmak til med SitronsaftSmak til med Pepper Sitroneddik 0,25 dl rapsolje1 ss sitronsaft1 ss vann1,5 ss hvitvinseddik1 ts Husk Magebalanse Basic1 klype salt Dette er en low FODMAP oppskrift på en salat laget med grønnkål, quinoa, blåbær, valnøtter toppet med sitroneddik. NAM! Om du leter etter et sunt og vegetarisk alternativ på lunsj eller middag – test dette! Oppskriften holder til 2 porsjoner Slik gjør du: Kok 2 porsjoner quinoa etter anvisningen på pakken. La den kjøle seg ned, eller skyll i kaldt vann i et dørslag Skyll grønnkålen i litt varmt vann og drypp deretter på litt olivenolje, presset sitron og havsalt. Masser grønnkålen med kjærlighet i noen minutter for å få frem en god konsistens og smak Rist valnøttene i en varm stekepanne noen minutter. Strø over litt salt Bland sammen ingrediensene til eddiken Rør sammen grønnkålen, quinoa, blåbær, valnøtter og smul geitosten i en fin skål Hell over eddiken. Topp gjerne med noen tyttebær eller urter som garnering I samarbeid med @Magiskmat.nu – Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: