TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap Low FODMAP pizza med god toppingMed noen enkle steg så kan en sprø og smaksrik pizza bli en del av ditt og magens liv. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: FiberHUSKLes mer IngredienserPizza ingredienser15 g gjær4 dl vann1 stk egg1 ss rapsolje1 dl maismel1 dl rismel1 3/4 dl bokhvetemel50 g potetmel1 ts salt1/2 ss fiberhuskForslag til topping Tomatpure1 pose revet ost Kalkun eller grillet kylling Oliven Soltørkede tomater Ruccola som topping etter steking Oregano Salt PepperHar din low FODMAP diet etterlatt deg med cravings for pizza? Med noen enkle steg så kan en sprø og smaksrik pizza bli en del av ditt og magens liv. Om du ønsker å teste en god pizza med fantastiske FODMAP toppinger – er dette oppskriften du skal følge! Oppskriften holder til 1 stor pizza, for den sultne, eller til deling!Slik gjør du:Bland alle ingrediensene til deigen og la den heve under et kjøkkenhåndkle i 45 minutterSett ovnen på 245 graderBak ut deigen på et stekebrett med bakepapir. Om den er for klissete, tilsetter du mer mel. Kjevle den ut slik at den blir så tynn som muligSpre tomatpure utover deigen og strø over ca halvparten av ostenLegg på all toppingen du ønsker og avslutt med mer ost, litt pepper og oreganoStek pizzaen i ovnen til osten har smeltet og fått en fin farge. Ca 12-15 minutterNår du har tatt pizzaen ut av ovnen topper du den med ruccolaI samarbeid med @Magiskmat.nu – Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: