TilbakeOppskrifter og kostrådFodmap Fodmap Low FODMAP pizza: Reker på en bunn av zucchiniFantastisk sprø og god pizza med reker på en bunn av zucchini, mozzarella og parmesan. Lag og nyt! Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: FiberHUSKLes mer IngredienserPizzabunn1 stk revet zucchini2 stk egg1/2 dl havremel4,5 dl revet parmesanost1,5 dl laktosefri mozzarella, revet eller skjært i små biter1 ts fiberhuskTopping Håndskrelte reker1 boks laktosefri rømme Hakket vårløk Ristede solsikkefrø Revet parmesan Svart pepperLow FODMAP pizza med smak fra havet. Fantastisk sprø og god pizza med reker på en bunn av zucchini, mozzarella og parmesan. Lag og nyt! Oppskriften holder til 1 stor pizza. Perfekt å dele!Slik gjør du:Sett ovnen på 240 graderRiv zucchini og prøv å presse ut all væske ut av denBland zucchinien med resten av ingrediensene til pizzadeigen og la den stå noen minutterFordel deretter deigen utover på et bakepapir, prøv og få den noenlunde rund og jevnStek den i ca 13-16 minutter til den har fått en fin fargeTa ut og la den kjøleNår den er kald sprer du rømme utover og topper med reker, vårløk, litt revet parmesan, svart pepper og solsikkefrøSkjær i biter og serverI samarbeid med @Magiskmat.nu – Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: