TilbakeOppskrifter og kostrådGlutenfri mat Glutenfri mat Rask kålpudding med poteterEn klassisk husmannsrett i ny og rask versjon som passer for hele familien. Kål inneholder mange sunne næringsstoffer, og med litt sirup blir kålen karamellisert, noe som ofte faller i smak hos de yngste. Denne retten er en skikkelig hverdagsklassiker, og hvis det blir mat til overs får du en veldig god lunsj dagen derpå. Server gjerne med rårørte tyttebær og litt fersk persille! Oppskriften holder til 4 porsjoner. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: Ingredienser500 g valgfri kjøttdeig600 g fersk hvitkål6 dl matfløte2 ss tyttebær1 neve fersk persille2 ss soya Salt Svart pepper Hvit pepper Smør til steking2 ss mørk sirup Poteter til 4 personer Tyttebær til servering Grønnsaker til serveringSlik gjør du:Kok potetene i lettsaltet vannSkjær hvitkålen i små strimler og stek i smør og sirup til den har fått fin fargelegg over hvitkålen i en større gryte og tilsett tyttebær, soya, krydder, matfløte og en neve fersk persille. La koke en liten stund og smak til med salt, pepper og soyaServer kålgryten med poteter, grønnsaker og tyttebærOppskrift av Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: