TilbakeOppskrifter og kostrådGlutenfri mat Glutenfri mat Vegetarisk middelhavspai med halloumiPai er alltid godt og selvfølgelig går det bra å lage en god pai uten gluten. Denne paideigen er både god, sprø og næringsrik. Selvsagt kan man fylle paien med hva man vil og hva man har hjemme, men denne kombinasjonen av halloumi, soltørkede tomater, spinat, oliven og ost er en skikkelig hit. Paien kan spises både varm og kald, og blir det noe til overs er den perfekt å ha med som matpakke. Vil du øke fibermengden i paien kan du tilsette 1 ts Husk magebalanse Basic i deigen. Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: HUSK Magebalanse BasicLes mer IngredienserPaibunn2 dl havregryn2,5 dl maismel0,5 dl rismel1 ss Husk Magebalanse Basic150 g smeltet smør1 dl laktosefri tyrkisk yoghurt Litt saltFyll3 egg3 dl valgfri melk1 pakke halloumi ost2 never hakket baby spinat5 soltørkede tomater10 sorte oliven uten kjerne1 pakke mozzarella Salt, pepper og oreganoSlik gjør du:Sett ovnen på 200 graderSmelt smør og bland alle ingrediensene enten for hånd eller i en kjøkkenmaskin. Trykk ut paibunnen i en form og forstek i ovnen i cirka 15 minutterVisp melk ordentlig sammen med eggSkjær purre, oliven, artisjokk og soltørkede tomater i mindre biterHakk spinaten i mindre biter og riv halloumi på et rivjernBland alt sammen med eggeblandingen og krydre med salt, pepper og litt oreganoHell fyllet i paibunnen og topp med mozzarella som er skjært i mindre biterKrydre med ekstra pepper og oregano på toppenStek midt i ovnen på 200 grader i ca 40 minutterOppskrift av Johanna Håkansson Del på Messenger: Sende Lagre på Facebook: Print: